duminică, 8 decembrie 2013

Trei foști astronauți care au văzut extratereștri în spațiu

Săptămâna trecută, într-o conferința de presă, reprezentanții NASA au declarat că în viitorul apropiat vor face publice numeroase aspecte despre viața extraterestră. Probabil că presiunea și dorința opiniei publice îi împinge pe cei de la NASA să ne spună despre numeroase bacterii sau organisme monocelulare descoperite în sistemul nostru solar.
Pentru a înțelege complotul pe care NASA îl organizează de ani de zile, astfel ascunzând cu nerușinare adevărul despre viața extraterestră, am adunat trei declarații ale unor foști astronauți care confirmă că au văzut extratereștri.


Edwin ” Buzz ” Aldrin a văzut mai multe OZN-uri
În 2005, Edwin ” Buzz ” Aldrin a oferit un interviu Science Channel, în care susținea că într-una dintre misiunile sale în spațiu ar fi văzut cu ochiul liber un OZN. Aldrin susținea că un obiect misterios s-a apropiat extrem de mult de naveta spațială și se mișca în toate direcțiile. Cei trei astronauți care se aflau pe respectiva rachetă au decis să nu vorbească despre acest eveniment de frică să nu fie retrogradați din funcție și excluși din viitoarele misiuni.
Aldrin este sigur că acel obiect spațial era un OZN, dar nu a înțeles care fusese scopul OZN-ului. După cum a declarat fostul astronaut, probabil că extratereștri erau curioși de ceea ce făceau oamenii acolo.
Edgar Mitchell și extratereștri de pe Lună

Edgar Mitchell este cunoscut drept al șaselea om care a pășit pe Lună. În 1971, Mitchell se afla la bordul misiunii Apollo 14, care avea obiectiv Luna. Declarația sa a fost una șocantă pentru că susținea că extratereștri sunt pe Lună, în niște nave imense și sunt cu ochii pe ei.
Când a fost întrebat despre detalii, Mitchell a spus că nu poate să intre în detalii, dar poate să spună că tehnologia folosită de extratereștri este net superioară față de a noastră, iar OZN-urile erau atât de mari încât te speriai numai când le vedeai. Mitchell a mai spus că nu a văzut nicio bază extraterestră pe Lună, dar a simțit că acele OZN-uri veneau de undeva și este clar că Luna este proprietatea acelor ființe de pe altă planetă.
Gordon Cooper a văzut și el extratereștri
Gordon Cooper, un fost astronaut NASA, s-a aflat în anul 1963 la bordul navetei spațiale Mercury. În 1951, cu câțiva ani înainte să intre în NASA, a fost pilot de avion și în timpul unei misiuni a avut ocazia să vadă numeroase OZN-uri, care zburau la mare altitudine.
OZN-urile erau imense și zburau cu o viteză fantastică, dar era imposibil să se apropie de ele. Cooper a fost înspăimântat după misiunea respectivă și a depus un raport cu privire la ceea ce văzuse. Superiorii săi i-au spus că ceea ce văzuse nu există și probabil că erau halucinațiile unui pilot. I-au interzis să mai vorbească despre acest subiect.